Despre Burstner

Bürstner a fost întotdeauna sinonim cu un design bine echilibrat, aspecte funcționale și expertiză interioară. Inginerii, designerii și dezvoltatorii s-au excelat complet în toate aceste trei domenii. 

Play Video

Călătorește mult - trăiește laaaaaarg !

Bürstner a fost întotdeauna sinonim cu un design bine echilibrat, aspecte funcționale și expertiză interioară. Inginerii, designerii și dezvoltatorii s-au excelat complet în toate aceste trei domenii. Cu vehiculul de lansare a presei „Gallery”, Bürstner prezintă o inovație absolută, întrucât acest motorhome complet diferit este echipat cu o zonă supra-cabină care poate fi ridicată pentru a crea un spațiu de locuit pe „etaj” excepțional de confortabil.

Cu siguranță ai auzit despre ea! LyseoTD este vedeta incontestabilă a autoruloților Burstner. Încă de la apariția sa pe piață în 2016, această semi-integrală elegantă a fascinat și a convins mulți clienți din toată Europa în meritele sale interioare și de consum.

4

6

5

Linia Lyseo TD este emblematică pentru marca Burstner, iar modelul Delfin este simbolul eleganței. Această autorulotă este o sursă de mândrie atât pentru producătorii, cât și pentru proprietarii săi, iar de-a lungul anilor de la lansare a devenit un punct de plecare pentru stil și calitate înntre autorulotele semi-integrate. O realizare inginerească, autorulotă Lyseo TD este o dovadă impresionantă a energiei inovatoare ale mărcii Burstner.

4

6

5