Suntem ca tine! Avem dorința sa călătorim mereu și știm cât de frumos este când este cu o autorulotă.

Vrem să pornim acum și mâine să ne trezim pe plajă, iar a doua zi – pe munte. Lumea este mare, rutele ne așteaptă peste tot și mereu – cu Bine ai venit! Pleci fără plan, rezervare și nu știi pentru cât timp, căutând aventură și visând la libertate!

Ne bucurăm să te cunoaștem – pentru oameni ca tine, noi, cei de la Campisimo, deschidem ușile caselor noastre mobile confortabile, iar tu singur îți alegi direcția.

Am avut grijă să selectăm și să-ți oferim o varietate de autorulote, indiferent ce membru al echipajului ești. Vei călători cu toată familia, veți pleca în vacanță cu prietenii sau veți dori să evadați doar voi doi – în Campisimo vei găsi opțiunea de interior potrivită și parametrii tehnici ai casei tale mobile. Toate autorulotele de închiriat care sunt gata să călătorească de la adresa noastră sunt modele noi ale mărcilor europene de top LAIKA, Weinsberg, Ahorn, Rimor, Mclouis, Elliot, PLA și sunt supuse în mod regulat unui suport tehnic strict.

Galerie

Camper EXPO in The Mall: Campisimo a creat și organizat prima expoziție multibrand pentru autorulote CAMPER EXPO IN MALL, unde a prezentat și deschis porțile pentru vizite gratuite la peste 25 de modele de case mobile de la cele mai cunoscute și dorite mărci.

Aceștia suntem noi

Nikolai Filipov

Managing Partner

Konstantin Zlatev

Rental and Sales Manager

Adelina Ivanova

Retail Manager

Melina Aleksova

Human resources manager

Hristo Gemedjiev

Expert Hire

Tamara Spasova

Accountant

Valentin Milev

Service and Store Manager

Vladislav Kostov

Expert Service

Nikolina Stefanova

Expert Training

Ivaylo Ivanov

Web and Marketing Expert

Deveniți parte din echipa noastră