Călătorește mult - trăiește laaaaaarg !

Bürstner a fost întotdeauna sinonim cu un design bine echilibrat, aspecte funcționale și expertiză interioară. Inginerii, designerii și dezvoltatorii s-au excelat complet în toate aceste trei domenii. Cu vehiculul de lansare a presei „Gallery”, Bürstner prezintă o inovație absolută, întrucât acest motorhome complet diferit este echipat cu o zonă supra-cabină care poate fi ridicată pentru a crea un spațiu de locuit pe „etaj” excepțional de confortabil.

Sub motto-ul „Călătorește mult , trăiește larg”, noul Lyseo Gallery este primul model de autoturism care îmbina avantajele unei motorhome construite în caroserie / cu profil scăzut cu cele ale unui model de pat supra-cabină/alcovă: Când vehiculul se deplasează, nivelul superior este coborât; atunci vehiculul are aceeași siluetă ca o caroserie cu profil scăzut și este considerabil mai raționalizat decât modelele obișnuite cu pat cu cabină care economisește combustibil. Odată parcată, partea din față a acoperișului poate fi ridicată ușor cu ajutorul aerului comprimat și, de asemenea, a sistemului de camere de aer special dezvoltat. O etapă inovatoare și motivația perfectă pentru producerea în serie a Gallery pentru tine, la un moment dat în 2022. Descoperă cel mai recent produs Bürstner!

Play Video

BINE AȚI VENIT ÎN PIANO NOBILE „WOHNFÜHLEN”

„Gallery Lyseo subliniază capacitatea și pasiunea inovatoare a lui Bürstner. Atât designul, cât și aspectul sunt dezvoltări interne sută la sută. " Tim Niedick Inginer - Inginer proiectant și șef proiectare și dezvoltare // Caroserie, șasiu din polimer